Tala Fa'avaomalo- E lua va'a koneteina na feto'ai;maliu se tasi o le auvaa ina ua sasao le afi i le isi vaega

Fai mai Fleetmon, o le vaʻa WAN HAI 272 na faʻafeiloaʻi ma le vaʻa SANTA LOUKIA i le Bangkok approach channel near buoy 9 i le tusa o le 8:35 am i le aso 28 Ianuari, na mafua ai ona paʻu le vaʻa ma e le mafai ona faʻatuai!

2-1-12-1-2

 

O se taunuuga o le faalavelave, na afaina ai le WAN HAI 272 i le itu o le uafu o le vaega o uta uta i luma ma sa paʻulia i le nofoaga o le fetoaiga.E tusa ai ma le ShipHub, e oʻo mai i le 30 Ianuari 20:30:17, o loʻo paʻu lava le vaʻa i lona tulaga muamua.

2-1-3

O le va'a container WAN HAI 272 o se va'a fa'ailoga a Sigapoa ma lona malosi e 1805 TEU, na fausia i le 2011 ma tautua i le auala Iapani Kansai-Thailand (JST), ma sa i luga o le malaga N176 mai Bangkok i Laem Chabang i le taimi o le. fa'alavelave.

2-1-4

E tusa ai ma faʻamatalaga o le Big Ship schedule, o le "WAN HAI 272" na valaʻau i le uafu o Hong Kong ia Ianuari 18-19 ma i le taulaga o Shekou ia Ianuari 19-20, ma PIL ma WAN HAI fefaʻasoaaʻi fale.

2-1-5

O le va'a koneteina "SANTA LOUKIA" na afaina i le uta o uta ae na mafai ona faaauau lana folauga ma taunuu i Bangkok i le aso lava lea (28th) ma tuua Bangkok mo Laem Chabang i le aso 29 o Ianuari.

O le va'a ose va'a fafaga i le va o Sigapoa ma Taialani.

I isi tala, i le taeao o le aso 30 o Ianuari, na tupu ai se afi i totonu o le potu afi o le vaa laʻu oloa Guo Xin I latalata i le Lamma Power Station i Hong Kong, ma fasiotia ai se tasi o le auvaa ma aveese ma le saogalemu isi 12 aʻo leʻi tineia le afi. lua itula mulimuli ane.O lo’o fa’ailoa mai, o le va’a lea na taula i tafatafa o le nofoaga o le eletise e le’i leva ona uma le mu ma tumau ai lava i le taula.

2-1-62-1-7

 

Ua fa’amanatu e le kamupani a Wonegg i le aufaioloa mai fafo o lo o i ai uta i luga o nei va’a, ina ia vave fa’afeso’ota’i a latou sui sooupu mo le fa’ailoaina o le fa’aleagaina o uta ma le tuai o fa’asologa o le va’a.

 


Taimi meli: Feb-01-2023